CV laten aanleggen, onderhouden of repareren

CV-installaties zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in huizen en bedrijfspanden. De centrale verwarming is nodig om uw huis of pand te verwarmen en te voorzien van warm water. Voor het aanleggen, onderhouden of repareren van CV-installaties in de regio Utrecht gaat u naar dé specialist: Loodgieter Komt Zo! Wij verzorgen uw complete verwarmingsinstallatie van A tot Z, van het plaatsen, onderhouden en repareren van uw CV ketel, aanleggen van vloerverwarming tot het maken van warmwatervoorzieningen. Welke wensen u ook heeft op het gebied van centrale verwarming, Loodgieter Komt Zo laat u nooit in de kou zitten! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak. Het is ook mogelijk om direct een offerte formulier in te vullen.

CV-installatie vervangen

Gemiddeld genomen is de levensduur van een CV ketel 15 jaar, daarna wordt het tijd om de CV installatie te laten vervangen. Er zijn ook tekenen waardoor u weet dat uw CV verouderd is. We vertellen u graag welke tekenen dat zijn:

  • Het water wordt niet meer warm
  • Uw huis of bedrijfspand blijft koud
  • De leidingen tikken in uw huis of bedrijfspand

Als u één van de bovenstaande punten signaleert is het tijd om te checken of de thermostaat nog goed functioneert, de kachels zijn opengedraaid en de waterdruk op peil is. Heeft u dat alles gecontroleerd en de CV installatie werkt nog steeds niet naar behoren? Dan belt u Loodgieter Komt Zo! Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en lossen uw problemen met de CV voor u op. Of het nu om het vervangen of repareren gaat van de CV installatie wij kiezen samen met u voor de optie die bij uw situatie past.

Snelle Service
Eerlijke Prijzen
Vakmanschap
Betrouwbaar en Vakkundig Advies

Loodgieter Komt Zo dé expert in centrale verwarming!

Wilt u verzekerd zijn van een verwarming die jarenlang mee gaat en op een veilige manier zijn werk doet? Laat dan uw centrale verwarming aanleggen en onderhouden door Loodgieter Komt Zo, één van onze dagelijkse werkzaamheden in de regio Utrecht. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van centrale verwarming kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wilt u graag uw huidige radioteren vervangen voor design radiatoren? Een slimme thermostaat laten installeren voor energiebesparing? Liever vloerverwarming in plaats van convectoren of radiatoren? Welke wensen u ook heeft, Loodgieter Komt Zo regelt het! Maak vandaag nog een afspraak met één van onze specialisten!

Neem nu nog contact met ons op.

Wilt u gebruik maken van de expertise van een ervaren en betrouwbare loodgieter? Dan belt u Loodgieter Komt Zo, of vult u het contactformulier in!

Contactformulier
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu
× Kunnen we je helpen?