Sanitaire Installaties

Heeft u plannen om de badkamer te laten verbouwen? Of wordt het nu toch echt tijd om die oude toiletpot te laten vervangen? Misschien wilt u nu wel een tweede toilet boven laten installeren. Om al deze wensen uit te laten komen is het tijd om contact op te nemen met Loodgieter Komt Zo. Bij ons bent u aan hét juiste adres voor het laten installeren, onderhouden en repareren van diverse sanitaire installaties. Welke wensen u ook heeft in de regio Utrecht op het gebied van sanitair, Loodgieter Komt Zo laat ze uitkomen! Van een luxe wellness badkamer tot het repareren van een lekkende kraan, ons team staat voor u klaar.

Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sanitaire installaties?

Als loodgieter krijgen wij in de regio Utrecht dagelijks te maken met sanitaire installaties, en kunnen we met recht zeggen specialist te zijn in sanitair. Of het nu gaat om een complete badkamer aan te leggen, het verleggen van leidingen of het repareren en vervangen van sanitair, Loodgieter Komt Zo verzorgt het van A tot Z! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sanitaire installaties? Hieronder vindt u een greep uit onze werkzaamheden:

  • Plaatsen van waterleiding-kraan tot afvoer-riool
  • Plaatsen wc, douche, bad en wasbak
  • Inrichting van toilet of badkamer
  • Plaatsen van boilers
  • Plaatsen van inbouwreservoir
  • Plaatsen/aansluiten van wasmachine, vaatwasser en kranen
  • Alle loodgieters werkzaamheden in Utrecht en omstreken
Snelle Service
Eerlijke Prijzen
Vakmanschap
Betrouwbaar en Vakkundig Advies

De badkamer van uw dromen gerealiseerd door Loodgieter Komt Zo

De plannen liggen op tafel, het is tijd geworden voor de nieuwe badkamer, het extra toilet boven of het renoveren van het kleinste kamertje beneden. De zoektocht naar het sanitair van uw dromen is gestart. Nu zoekt u misschien nog hét telefoonnummer van de vakspecialist voor het installeren van het gekochte sanitair. Wij zitten klaar voor uw telefoontje en zijn dé vakspecialist die u zoekt! Samen met u stellen we het plan op, zodat u stap voor stap weet wat u kan verwachten, hoelang we bezig zijn met de klus en welke kosten het met zich meebrengt. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan en kunt u zorgeloos genieten van de verbouwing in uw huis. Wilt u een badkamer of toilet van uw dromen laten realiseren in de regio Utrecht? Bel vandaag nog Loodgieter Komt Zo en de eerste stap van het laten uitkomen van uw droom is gezet. Voor verdere vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Neem nu nog contact met ons op.

Wilt u gebruik maken van de expertise van een ervaren en betrouwbare loodgieter? Dan belt u Loodgieter Komt Zo, of vult u het contactformulier in!

Contactformulier
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu
× Kunnen we je helpen?